01 Kasım 2007

Bimeks yeni kampanya yönetmeliğe uyan ilk firma oldu


resmi büyütmek için üzerine tıklayın

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmelik maddesine, gördüğümüz kadarı ile buna ilk uyan Bimeks oldu. Firma muhakkak işitmişsinizdir (işitmediyseniz de artık biz hayrına reklamını yapmış olacağız) 99 gün 99 ürün kampanyası ile her gün bir üründe indirim yapıyor. Dün geceden itibaren indirim kampanyası düzenledikleri ürünün stok miktarını da yazmaya başlamışlar.

İmaj doğrudan firmanın web sitesinden aldındı; göreceğiniz üzere stok sayısı ilanın altında çok büyük fontla olmasa da makul şekilde belirtilmiş.

Elbette önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi bu "kaçırılmayacak bir indirim vakası" cereyan ettiğinde tüketicilerin izdihama uğramasını engeller mi? Hayır. İzdihama maalesef çare olacak bir adım değil. Sadece indirimin "palavra" olmadığı konusunda tüketicilere güven veren bir ekstra bilgi. Faydalı.

Peki diğer firmalar da bu bilgiyi verecek mi? Veya bir ürün grubunun tamamında indirim vaat eden bir firma gazete ilanına stok bilgisini ekleyemeyeceğine göre ne yapacak? Bekleyip göreceğiz.

pclabs.gen.tr

0 yorum: