18 Ağustos 2007

NebulaTV - T.C.'nin ilk Bilgi Güvenliği Televizyonu



Türkiye'nin ve dünyanın İLK ve TEK Bilgi Güvenliği Televizyonu olan Nebula.Tv, Nebula Bilişim'in ücretsiz bir hizmetidir. Güvenlik gereği sistemi kullanmak için abone olmak zorunludur.

Nebula.Tv zengin bir içerik sağlamak üzere tasarlanmıştır. Açıklık politikamızı Nebula.Tv içeriğinde de devam ettirerek müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, bağımsız kişi ve kurumların videolarını da yayınlıyoruz. Video yayınlamak isteyen abonelerimiz bizimle temasa geçebilirler.

Nebula.Tv içeriğinde aşağıdakileri bulabileceksiniz:

1. Hack ve bilgi sızdırma demoları
2. Güvenlik konfigürasyonları
3. Nebula Bilişim hizmetleri
4. Ürün ve Teknoloji tanıtımları
5. Beyaz Şapka'da yayınlanmış makalelerin görüntülü anlatımları
6. Bilgi Güvenliği seminerlerinden sunumlar ve görüntüler

Nebula.Tv abone bilgi bankası aynı zamanda Nebula Bilişim E-bülten sisteminin bilgi bankasıdır ve ayrıştırılamaz. Nebula Bilişim E-bülten sistemi, abonelerimize periyodik olarak güncel güvenlik bilgisi ulaştırmak için tasarlanmış bir iletişim altyapısıdır. Abonelerimiz güncel virüs ve truva atı bilgileri, güvenlik ürünlerinin yama ve yeni versiyon bilgilerini, bilgi güvenliği alanındaki sıcak gelişmeleri E-bülten sistemimiz sayesinde temin edebilirler. E-bülten sistemimizden elektronik posta almak istemeyen kullanıcıların Nebula.Tv aboneliğinden ayrılmaları gereklidir. Abonelik iptali işlemi kullanıcı tarafından istedikleri an yapılabilir.

Detaylar için Kullanım Sözleşmemizi ve Gizlilik Politikamızı okuyabilirsiniz.