25 Haziran 2007

Avea'dan Nokia kampanya



Avea, yeni faturalı hat alan abonelerine kameralı, radyolu ve bas konuş özellikli Nokia 5070'i KDV dahil 139 YTL'ye sunuyor

Avea, yeni faturalı hat alan ve bir yıl boyunca ayda KDV ÖİV dahil sadece 20 YTL'lik fatura tutarını taahhüt eden bireysel, kamu çalışanı ve kurumsal abonelerini 139 YTL'ye Nokia 5070 sahibi yapıyor. Üstelik maximum kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit imkanı da sunuluyor.

Avea'nın ayrıcalıklı Nokia cihaz kampanyasından bir yıllık taahhütname ile faturalı HepsiBir ve paketlerinden birini seçen yeni bireysel hat aboneleri; TümKamu ve TümKamu+ tarifelerinden yeni hat alan kamu çalışanları ve emeklileri; HerYöne, Ekstra, Şirketim veya TekFiyat kurumsal tarifelerinden yeni hat alan tüm kurumsal aboneler faydalanabiliyor.

Kampanya dahilinde, yeni faturalı Avea hattı alan aboneler sadece Avea ile GSM pazarına sunulan yeni Nokia 5070 cep telefonuna sahip olacaklar. Kamera, bas konuş, video kaydı, video oynatıcı, FM stereo radyo, MMS, GPRS/EDGE,ve daha birçok teknolojik özelliği bir arada sunan şık tasarımlı ve hafif Nokia 5070 Avea bayilerinde faturalı Avea hattı sahibi olmak isteyen aboneleri bekliyor. Aboneler isterlerse Nokia 5070'lerini kırmızı veya mavi renklerde seçebiliyorlar.

techno-labs.com

0 yorum: