29 Nisan 2007

17 milyon adsl kullanıcısı kendi aralarında bedava konuşacak!



"SuperTalk hizmeti ev ve işyeri sabit telefonları kullanılarak, 17 Milyon ADSL kullanıcısının kendi aralarında BE-DA-VA görüşme yapmalarını ve diğer aboneler ile şehirlerarası, uluslararası ve gsm aramalarını çok daha ucuza konuşmalarını sağlayan bir hizmettir.

Artık SuperTALK aboneleri kendi aralarında telefon görüşmelerine para vermeyecek !

SuperTALK; Şehirlerarası, uluslararası ya da bir cep telefonu numarası çevirmeye başladığınız anda, otomatik olarak devreye girerek görüşmelerinizi Superonline Telekom IP tarifeleri üzerinden gerçekleştirmenizi sağlar. SuperTALK ile yaptığınız şehiriçi görüşmeler Türk Telekom üzerinden yapılmaya devam edecektir. Türk Telekom aboneliğiniz, Superonline aboneliğiniz ile aynı anda geçerlidir.

SuperTALK ile yaptığınız şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu görüşmeleriniz için Superonline'dan; şehiriçi görüşmeleriniz için ise Türk Telekom'dan fatura gelir.

SuperTALK'u kullanabilmeniz için evinizdeki mevcut sabit telefon ve internet hattınızı SuperTALK'a bağlamanız yeterlidir.

SuperTALK servisinden faydalanmak için, Superonline Telekom Yetkili Distribütör ve Bayileri, Superonline Telekom çağrı merkezimiz veya bu sayfa üzerindeki SuperTALK Nereden Satın Alınabilir? bölümünden başvuru yapmanız yeterlidir.

Superonline Telekom SuperTALK servisini herhangi bir sabit ücret ödemeden , ön ödemeli ya da kullan-öde (faturalı) olarak kullanabilirsiniz. SuperTALK hesabınıza 0212 473 7475 numaralı Çağrı Merkezi veya Kredi yükleme sayfası üzerindenden yeni kredi yükleyebilirsiniz."

0 yorum: