18 Ocak 2007

Firefox ile YouTube'tan video indirmek

agustasi.net.tc

Popüler video paylaşım sitelerindeki videoları bilgisayarına kaydetmek isteyenler için süper bir çözüm.

Video paylaşım sitelerinde çok fazla zaman geçiren İnternet gezginlerinin izledikleri videoları sadece tek bir tıklama ile bilgisayarlarına indirebilmelerine olanak veren "Video Downloader" adlı Firefox eklentisi sayesinde işler çok kolaylaşıyor. Ayrıca bu eklenti sayesinde gezdiğiniz diğer sitelerdeki flash animasyonlar, mp3 dosyaları, quicktime ve mpeg uzantılı videolar gibi doğrudan kaydetmenize izin verilmeyen dosyaları da bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Nasıl Yaparım?
Önce www.mozilla.org sitesinden Firefox'u indirip bilgisayarınıza kurun. Daha sonra aşağıda verilen link'e tıklayarak Video Downloader eklentisini kurun. Kurulum işlemi bittikten sonra Firefox'u kapatıp yeni bir Firefox açın. Firefox penceresinin sağ alt köşesinde minik bir simge belirecektir. Bundan sonra Youtube veya benzeri bir sitede herhangi bir videoyu izlerken bu simgeye tıklarsanız kaydetme ekranı çıkacaktır. Dosyayı istediğiniz yere kaydedin ve arşivinizin keyfini çıkarın :)

Eklentiyi doğrudan yüklemek için;
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/videodownloader/videodownloader-1.1.1-fx.xpi

Eklentinin sayfası;
https://addons.mozilla.org/firefox/2390

VideoDownloader'ın desteklendiği video paylaşım siteleri;
Youtube, Google Video, iFilm, Metacafe, Dailymotion, Myspace, Angry Alien, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, eVideoShare, EVTV1, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Putfile, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, TotallyCrap, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos




techno-labs.com

0 yorum: